Regels & richtlijnen

Om alles op goede orde te houden hebben we een aantal richtlijnen vastgesteld die gelden voor alle bezoekers van deze site. Wanneer je reageert op een van de nieuwsberichten, houd deze regels dan in het achterhoofd.

1. Dit is ons huis
Je bent hier te gast. Behandel iedereen met respect. Dit is een site die door vrijwillegers wordt onderhouden en hebben geen externe fundings. Dit betekent dat we niet verplicht zijn om alle reacties te observeren, al proberen we dit natuurlijk wel.

2. Geen Plaats voor Spam
Pijlsnel95 heeft geen ruimte voor spam. Dat wil zeggen dat wanneer je je schuldig maakt aan advertisement spam, links naar illegale services, bedreigingen, etc. je zult worden gebanned van onze site.

3. Taal
Pijlsnel95 is een Nederlandse site. Wanneer je post of reageert op 1 van de berichten, plaats deze dan in het Nederlands. Ook Engels wordt geaccepteerd, maar Nederlands is geprefereerd. Voor je een bericht plaatst, lees deze dan eerst na of probeer een poging te doen tot het controleren van spelling en grammatica. Het maakt niet uit hoe goed of inzichtelijk je reacties zijn als niemand ze kan lezen.

4. Have fun!
Dit is een openbare website gericht op informatieve en entertainment waarden. We hopen dat je net zoveel plezier hebt in het lezen van onze artikelen als wij plezier hebben in het schrijven ervan.