De zomer in je huis

Hoewel er nog regelmatig grauwe dagen voorbij komen, komt de zomer toch echt iedere dag dichterbij. Het zomergevoel kan wat ons betreft niet snel genoeg komen en als het weer dan niet altijd even meewerkt, dan gaan we gewoon zelf aan de slag.

De kleuren van ons wooninterieur van de afgelopen winter gaven dan een knus, warm en gezellig gevoel, nu gaan we voor wat meer vrolijkheid. Vaak zijn het frisse, heldere kleuren die ons een zomersgevoel geven zoals geel, lichtblauw, roze, lichtgroen enzovoort. Maar het gaat uiteraard om de kleuren die jou een zomersgevoel geven dus als dit donkerblauw is, gebruik dan donkerblauw.

Naast dat we met een andere kleur de zomer alvast in huis laten komen kan dit natuurlijk ook met nieuwe woonaccessoires of wellicht een nieuw meubelstuk. Er is vaak een enorm aanbod aan accessoires en hierdoor is het haast onmogelijk om een keuze te maken. Kijk daarom eerst eens naar de meubels die je al hebt en ga met deze meubels als basis verder brainstormen.

Pak er woonmagazines bij of kijk rond op het internet. Er zijn veel sites die vol staan met de leukste meubels, accessoires en idee├źn. Weet je niet waar je moet zoeken? Kijk dan eens op de inspirerende en leuke interieursites fashionforhome.nl, vtwonen.nl, droomhome.nl en homefashion.nl. Deze sites bieden een eindeloos aanbod aan wooninspiratie, verrassende tips, de nieuwste trends en tevens de mooiste meubels.

Bekijk op deze sites tevens het aanbod van loungestoelen, salon tafels, buitenlampen, spiegels, zitzakken en noem maar op, want juist deze meubels roepen de zomer tegemoet!