Fashion, Lifestyle

‘Wolverine Worldwide shoe sale’

Onlangs heeft de Wolverine Worldwide shoe sale plaatsgevonden in Amerika. Hier kon je maar liefst 14.000 paar schoenen vinden. Het evenement begon om 11 uur ’s morgens, maar al om 5.30 uur stond er een rij. Lang in de rij staan was wel degelijk de moeite waard: de schoenen kostten tussen de 10 en 35 dollar, wat neer komt op een korting van zestig tot tachtig procent. Op die manier kon je op de Wolverine Worldwide shoe sale wel honderd dollar korting krijgen op een paar schoenen.

wolverine-shoe-sale

Met het kopen op de Wolverine Worldwide shoe sale steun je ook nog eens het goede doel: de opbrengsten worden gedoneerd aan een goed doel. Vorig jaar werd er bijna 160.000 dollar opgehaald.

Hush Puppies

Een van de merken van Wolverine Worldwide is Hush Puppies. Dit merk is vooral bekend geworden dankzij het schattige logo, namelijk een basset hound. Dit logo is zo bekend geworden dat het ondertussen synoniem is geworden voor het hondenras. Men noemt een puppy van een basset hound dus regelmatig een hush puppy.

hush-puppies-schoenen

Hush Puppies is in 1958 opgericht in Amerika als schoenenmerk voor mannen, vrouwen en kinderen. Tegenwoordig is Hush Puppies nog altijd een bekend en populair merk, ook in Nederland. Hush Puppies maakt vooral comfortabele schoenen waarop je lekker kunt lopen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen: slippers, boots, laarzen, maar ook pumps. De schoenen zijn gemaakt van soepel, licht en sterk materiaal, wat kenmerkend is voor Hush Puppies. Je kunt de schoenen van Hush Puppies onder andere kopen bij  franchise winkelketens en natuurlijk online bij de bijbehorende webshops.

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.