Lifestyle

Complimentjes en kapsel belangrijk voor vrouwen

zelfvertrouwenNadat we eerder al aandacht hebben besteed aan de combinatie vrouwen en gamen, vrouwen en schoenen en vrouwen en geschenken is het vandaag tijd om het over de combinatie vrouwen en zelfvertrouwen te hebben.

In een enquête die onder Britse vrouwen werd gehouden blijkt namelijk dat complimentjes, het kapsel en nachtrust erg belangrijk voor het zelfvertrouwen van vrouwen. Het grootste effect heeft een complimentje van de partner, maar ook een goed kapsel, een mooie foto, gladde benen of een goede nacht slaap heeft voor veel vrouwen een goed effect op het zelfvertrouwen.

In het onderzoek werd 2000 vrouwen gevraagd waar zij een goed gevoel bij kregen. Het onderzoek was deel van de Ready To Glow campagne van verschillende cosmeticamerken. Dit is wellicht ook de reden dat vrijwel alle zaken in de top 20 betrekking hebben op het uiterlijk.

Wij kunnen ons namelijk voorstellen dat goede prestaties op de werkvloer, een complimentje van de baas of een medaille winnen bij een sportwedstrijd toch ook voor een goed gevoel kan zorgen. Hiervan valt echter niets in de top 20 terug te vinden. Maar wellicht zijn Britse vrouwen gewoon geen sportliefhebbers en carrièremakers.

 

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.