Sport

De sportbikini

Ben jij iemand die vaak sport en dus een gespierd lichaam heeft? Dan is het vinden van de juiste bikini vast geen makkelijke opdracht. Veel fanatieke sporters merken dat het moeilijk is om een mooi passende bikini te vinden.

 

Door de brede schouders en gespierde benen staan de triangel modellen vaak niet mooi. Veel vrouwen krijgen daardoor het idee dat ze een stuk mannelijker zijn. De bikini is toch het kledingstuk waarbij het meest bloot wordt gegeven en daarom is het natuurlijk belangrijk om jezelf comfortabel te voelen in je bikini.

 

Als je gaat shoppen voor de perfecte bikini is het verstandig om goed voorbereid te gaan. Zorg er daarom voor dat je alles geschoren hebt. Tevens is het verstandig om ondergoed aan te trekken wat je goed aan kunt houden onder je bikinibroekje. Een goed voorbeeld is een hipster of een string. Tevens is het leuk als je al enigszins een kleurtje hebt, probeer dus een zelfbruiningscreme.

 

Het vinden van de juiste bikini kost tijd, dus neem er dan ook de tijd voor! Als u het moeilijk vindt om te bepalen welk model het beste bij uw figuur past raadpleeg dan een verkoopster. Deze kan u de beste tips geven. Mocht u alle doorsnee modellen niet mooi vinden denk dan eens richting de sportbikini. Diverse merken waaronder Adidas en Nike maken bikini’s speciaal ontwikkeld voor sporters. Doordat deze bikini’s op de juiste gebieden ondersteuning geven zal uw gespierde lichaam een stuk beter uitkomen dan bijvoorbeeld in een strapless bikini. Deze sportbikini’s zijn in diverse sportwinkels te vinden.

Reacties zijn gesloten.