Fashion

Nike komt met special jack ter ere van Zlatan Ibrahimovic

Nike wil binnenkort een jack op de markt brengen als eerbetoon aan Zlatan Ibrahimovic. Het design van het jack werd in samenwerking met de vaste tatoeageartiest van Ibrahimovic ontworpen.

De Zweedse sterspeler wordt al jarenlang gezien als een van de beste aanvallers ter wereld. De geweldige prestaties en de tatoeages van de Zweed inspireerden Nike om het jack te maken. De tatoeageartiest van Ibrahimovic, Christian Wagner, heeft meegewerkt aan het ontwerp en zegt dat het een resultaat geweldig is geworden.

Er zal alleen een zeer gelimiteerde editie van het jack worden gemaakt, in totaal 4 stuks. Een van de jacks zal naar de Nike Store in Stockholm gaan, omdat Ibrahimovic een van de belangrijkste spelers in het Zweedse team is. Er zal ook een jack zal naar de Nike Store in Amsterdam gaan omdat Ibrahimovic definitief doorbrak bij Ajax en daar de mooiste staaltjes voetbal liet zijn. Het derde jack zal naar de Nike Store in Milaan gaan, omdat Ibrahimovic daar nu speelt en Milaan tevens de modehoofdstad van de wereld is. Het laatste jack zal naar Ibrahimovic zelf gaan, het jack werd tenslotte speciaal voor hem gemaakt.

De aanvaller van AC Milaan wist echter niets van het jack af en het was dus een complete verassing voor hem. Ibrahimovic liet in een reactie weten dat hij het totaal niet had verwacht, maar wel heel erg leuk vond.

Nike zal binnenkort ook een kort filmpje lanceren waarin iedereen de creatie van het jack kan bekijken. In het filmpje zullen de verschillende mensen die hebben meegewerkt aan het jack te zien zijn en er zal meer informatie worden gegeven over het productieproces. De film zal worden begeleid door muziek van de Nederlandse DJ Patrice Baumel.

Reacties zijn gesloten.